Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Tracking werkschoenen

Tracking werkschoenen

Tracking werkschoenen zijn afgeleid van de tracking wandelschoenen. De robuuste sportieve uitstraling geven deze veiligheidsschoenen niet alleen de look van wandelschoenen, maar ook de pasvorm en het comfort. Met tracking werkschoenen en wandelschoenen worden immers heel wat kilometers gelopen!
Kenmerkend voor tracking werkschoenen zijn de hoge maar ook lage modellen met een stevig onderwerk en een grover profiel voor optimale grip. In de opbouw en de vorm van de loopzolen is een zeer goede afwikkelingsvorm verwerkt waardoor de veiligheidsschoen tijdens het afwikkelen moeiteloos rolt en de drager als het ware “meeneemt” tijdens het lopen. Ook extra stevigheid bij hielen en enkels geeft een gevoel van stabiliteit. De waterdichte voeringen door middel van Gore-Tex of Sympatex worden veel toegepast in tracking werkschoenen.

Sportieve collecties tracking werkschoenen

Vele merken werkschoenen nemen de stijl van tracking werkschoenen en wandelschoenen op in hun collectie veiligheidsschoenen. Zo kent Bata al jaren de TRAXX collectie veiligheidsschoenen.
Andersom zien we ook dat merken van tracking wandelschoenen, zoals Lowa en Meindl, al jaren geweldige collecties tracking werkschoenen en andere veiligheidsschoenen voeren. Niet voor niets hebben merken die wandel- en werkschoenen maken elkaar gevonden.
Wat ook goed is om te weten is dat Lowa hele én halve schoenmaten kent!

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiƫle afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.