Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Lowa

LOWA veiligheidsschoenen en beroepsschoenen

Al sinds 1923 staan LOWA schoenen bekend als de beste wandel en tracking schoenen. Sinds de toepassing van beproefde technieken op werkschoenen zijn ze ook een gevestigde naam geworden als fabrikant van veiligheidsschoenen met veiligheidsneus, veiligheidszool en antislip zool. LOWA schoenen voldoen in alle werkomstandigheden aan de wensen van de drager. Met een optimale grip door comfortabele en kwalitatief hoogwaardige zolen kunt u op uw LOWA veiligheidsschoenen aan. Het bovenwerk en de voering van LOWA werkschoenen is uitsluitend gemaakt van hoogwaardig leder en kunststof van gecertificeerde leveranciers. LOWA veiligheidsschoenen hebben veiligheidsneuzen, veiligheidszolen en antislipzolen. LOWA beroepsschoenen hebben geen veiligheidsneus of veiligheidszool, maar uiteraard wel de perfecte antislip zool.

Ultiem loopcomfort door LOWA werkschoenen


LOWA schoenen bieden een ultiem loopcomfort dankzij lichtgewicht materiaal en een perfecte afwerking. Door een volmaakte pasvorm, goede stabiliteit en genoeg ondersteuning is een LOWA werkschoen geschikt om de hele dag comfortabel op te werken. Daarnaast bieden antislip zolen en een waterdichte voering die ademt optimale bescherming. Van den Boom Schoenen assisteert u graag met het passen en meten van LOWA schoenen bij u op locatie. Zo helpen wij u met het selecteren van de meest comfortabele LOWA schoenen voor uw werknemers, om van LOWA u ideale werkpartner te maken.

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiƫle afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.