Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Horeca schoenen

Horeca schoenen

In de horeca zijn veiligheidsschoenen voornamelijk nodig in de keuken. Daarom zijn horeca schoenen voorzien van een antislipprofiel en zijn ze waterafstotend en/of waterdicht.
In horeca schoenen moet men veel staan en lopen. Daarom dienen horeca werkschoenen in verband met de aard van de werkzaamheden tevens comfortabel te zijn en ademende eigenschappen te bezitten.

Geschikte horeca schoenen voor keuken en bediening

De meeste eigenschappen van horeca schoenen zijn zowel in de keuken als achter de bar en in de bediening van toepassing. In de keuken dienen de horeca werkschoenen echter ook voorzien te zijn van een stalen neus. In de bediening kunnen horeca schoenen zonder stalen neus worden gebruikt.
Uiteraard is de bescherming van de voeten zeer belangrijk. Daarnaast spelen antislip eigenschappen en een goede demping een belangrijke rol in het kiezen van de juiste horeca schoenen.  Een goede pasvorm van horeca werkschoenen is eveneens van belang voor de veiligheid. Ook draagt dit bij aan het draagcomfort en voorkomt het lichamelijke klachten.
De normeringen voor horeca schoenen zijn S1, S1P, S2 en S3. De dames- en herenuitvoeringen van horeca werkschoenen zijn leverbaar in een hoog of laag model.

 

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiƫle afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.