Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Emma

Emma werkschoenen

Emma Safety Footwear is ontstaan vanuit het initiatief van De Nederlandse Staatsmijnen (DSM) om voormalig mijnwerkers aan geschikt alternatief werk te helpen. Tegenwoordig is Emma Safety Footwear een gespecialiseerde schoenenfabriek in zuid Limburg, die zich toelegt op het repareren - en fabriceren - van stevige en extra ondersteunende veiligheidsschoenen voor mijnwerkers en harde werkers over de hele wereld. In elke branche en in elk beroep waar normale werkschoenen het afleggen, is er altijd een Emma werkschoen die de uitdaging wél aankan.
De perfecte pasvorm van het volnerf leer en het meervoudige stikwerk maken Emma schoenen de ideale veiligheidsschoenen voor lang en intensief gebruik. De duurzaamheid en veiligheid van Emma schoenen gaan meestal veel verder dan de Europese veiligheidsnormen.


Veilige en stijlvolle Emma schoenen

Emma werkschoenen voldoen niet alleen aan strenge veiligheidseisen, maar zijn ook aantrekkelijk en modieus. De sportieve en elegante damescollectie bestaat uit soepele lichte werkschoenen met een smalle leest. Voor heren is de Frontier collectie een absoluut pronkstuk. De stijlvolle schoenen doen niet onder voor reguliere geklede schoenen. Voor een sportieve uitstraling is de Emma sneaker een verantwoordde veiligheidsschoen die geschikt is voor zware werkomstandigheden. 

Emma werkschoenen zijn deugdelijke, oersterke en stabiele veiligheidsschoenen voor harde werkers. De schoenen zijn verkrijgbaar in meerdere breedtes en met het juiste advies kan de meest ideale pasvorm bereikt worden. Van den Boom Schoenen biedt een ruim assortiment aan Emma schoenen. Wij adviseren u dan ook graag welk model Emma schoenen voor uw dragers geschikt is.

 

  

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiële afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.