Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Elten

Elten werkschoenen

Al sinds 1910 is het Duitse familiebedrijf Elten een begrip als het aankomt op degelijke werkschoenen. Elten is een werkschoenenfabrikant waar de Duitse gründlichkeit vanaf straalt. Elten werkschoenen bieden dan ook meer dan alleen wat de wettelijke normering eist. Elten veiligheidsschoenen staan voor veiligheid, een goede pasvorm en uiteraard voor een hoge kwaliteit.
Elten veiligheidsschoenen voldoen uiteraard aan de veiligheidsnormen maar passen ook goed binnen moderne trends. Ook de jongere generatie dragers van veiligheidsschoenen is enthousiast over de populaire sneaker werkschoenen van Elten.

Modieuze werkschoenen van Elten

Van den Boom Schoenen in Ospel helpt u graag een geschikt en comfortabel model Elten veiligheidsschoenen voor uw werkvloer te vinden. Elten schoenen zijn geschikt voor dames en heren en zijn modieus, soepel en licht. Doordat Elten werkschoenen in verschillende leestvormen (pasvormen) uitgevoerd zijn, kunnen wij zorgen dat uw bedrijf een uniforme uitstraling behoudt zonder af te doen aan het comfort van de drager. In ons uitgebreide assortiment heeft u keuze uit vele modellen Elten werkschoenen. Voor een comfortabele en veilige werkschoen in een aantrekkelijke en modieuze uitvoering zijn Elten werkschoenen een goede keuze voor uw bedrijf. 

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiƫle afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.