Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Bata

Bata werkschoenen

Bata Industrials is sinds de jaren ’70 een innovatief ontwerper, producent en verkoper van veiligheidsschoenen en veiligheidssokken voor de professionele markt. De eerste sportieve veiligheidsschoenen uit de Bata BS2000 collectie waren een enorme doorbraak op het gebied van veiligheidsschoenen. De opvolgende sportieve outdoor lijn TRAXX is nog steeds een enorm succes. Het nieuwe Walkline concept biedt geweldig comfort en verschillende zorgvuldig uitgekiende zooltypes, elk met unieke eigenschappen. SRA, SRB, SRC of Slip Resistant in verschillende gradaties. Ook een waterdichte voering is mogelijk door middel van Gore-Tex. Er zijn Bata werkschoenen voor iedere voet; smal, breed, laag of hoog. Het Mondopoint maatsysteem registreert zowel lengte- als breedtematen. Bata Industrials biedt een zeer breed assortiment werkschoenen met een grote diversiteit aan leestvormen, pasvormen (schoenvormen) en modellen. Veelal geproduceerd in Nederland.

Innovatieve werkschoenen van Bata

Bata biedt een werkschoen voor iedere werkvloer. Wilt u weten welke Bata werkschoen het beste bij uw werkomgeving past? Bij Van den Boom Schoenen adviseren wij u over welke Bata werkschoen het beste bij de wensen van de drager aansluit. Wij komen graag langs voor een advies. Zo helpen wij u de beste Bata werkschoenen voor uw medewerkers te vinden.

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiƫle afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.