Keuze op normering
Keuze op ESD
Keuze op uitvoering
Keuze op categorie
Dames maten / heren maten
Keuze op hoogte
Keuze op kleur
Keuze op merk

Werkschoenen Baltes

Baltes veiligheidsschoenen

Baltes: Made in Germany sinds 1872.
De Baltes schoenfabriek in Duitsland werd opgericht in 1872 en is al vijf generaties lang een familiebedrijf. Als middelgroot familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring voelt Baltes zich verantwoordelijk voor zijn trouwe medewerkers en het principe “Made in Germany”. Een team van betrokken vakmensen staat garant voor het succes van de productie van Baltes veiligheidsschoenen.
Anno 2015 is Baltes een van de weinige schoenfabrikanten die zijn veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen in Duitsland produceert. Dit ziet Baltes als een garantie voor de best mogelijke kwaliteit van zijn veiligheidsschoenen. De hoge flexibiliteit van de moderne werkplaats van Baltes maakt het mogelijk een breed productpallet aan te bieden en rekening te houden met individuele wensen van de klanten.

Hoogwaardige productie van Baltes schoenen

Een geoptimaliseerd productieproces, de korte productiemethode en het besluitvormingsproces maken een economische fabricage van hoogwaardige Baltes veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen mogelijk.
Baltes betrekt leer uit geselecteerde hoogwaardige leerlooierijen in Duitsland, Nederland en Europa. Alle bovenleer wordt door Baltes met de hand geselecteerd en gecontroleerd. Baltes biedt toekomstgerichte technologieën voor veeleisende klanten.

Baltes veiligheidsschoenen voldoen aan alle eisen

Het leer, de zolen, de inlegzolen en de voering worden vanaf het begin van de productie volgens strenge criteria door Baltes gecontroleerd. Uitvoerige controles van Baltes schoenen worden door proefinstituten en in eigen laboratorium uitgevoerd.
De hoogwaardige Baltes veiligheidsschoenen en brandweerlaarzen hebben een veelzijdige gebruikstoepassing en voldoen aan alle vereisten van de schoendrager.

Onze leveranciers

Historie van den Boom Schoenen Ospel

1960

Pierre van den Boom volgt de opleiding tot orthopedisch schoenmaker.

1962

Opening van de eerste zaak. van den Boom Schoenen is een feit.

1963

Het moderne winkelinterieur anno 1963.

1963

De goed geoutilleerde werkplaats, anno 1963, waar alle reparaties aan de schoenen werden uitgevoerd.

1970

De zaak is uit zijn jasje gegroeid. Pierre van den Boom kiest voor nieuwbouw.

1970

Een feestelijk jaar. Pierre opent zijn nieuwe zaak en trouwt met Jeanny Deeben. Jeanny van den Boom-Deeben wordt als vrouw van Pierre, mede-eigenaar van van den Boom Schoenen. Ook zakelijk blijken zij een succesvol paar!

1975

Anneke van den Boom, de tweede generatie van den Boom, lijkt in een schoenendoos geboren te zijn.

1980

Het van den Boom team wordt meer en meer uitgebreid.

2003

Vanaf 2003 wordt van den Boom Schoenen officieel voortgezet door de 2e generatie: Anneke van den Boom

2016

Van den Boom Schoenen profileert zich als voet- en schoenspecialist. De professionele voetmeting en een uitgebreide collectie topmerken staan garant voor de juiste pasvorm. Gerenommeerde merken zoals: Hella Hansen, Santino, Hydrowear en Projob.

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkschoenen van gerenommeerde merken zoals: Bata Industrial, Emma Safety Footwear, Elten, Baltes, Lowa

2016

Van den Boom Schoenen biedt haar klanten een volledig assortiment werkkleding van gerenommeerde merken zoals: Helly Hansen, Santino, Hydrowear, Craft en Projob.

2016

Onze back-office staat garant voor een goede financiële afwikkeling van uw bestellingen.

2016

Afedling After-sales draagt zorg voor een snelle en correcte uitvoering van uw bestellingen.